Panduan dan Resepi Perniagaan Kek Cheese

Mahukah Anda Belajar Untuk Membuat Kek Cheese Sendiri Antaranya Seperti Kek Cheese Meleleh Yang Terkenal Itu?

Biar kami tunjukkan caranya tanpa anda perlu keluar daripada rumah anda!

Salam Hormat daripada kami di Nursya Bakery,

Kek Cheese adalah antara produk yang hangat di pasaran kini. Terdapat pelbagai jenis kek yang dijual samada meleleh atau tidak. Produk yang sedap akan sentiasa dicari oleh orang. Ia pasti satu berita gembira buat penjualnya.

Kami juga adalah pemenang Anugerah Sahabat Harapan oleh Amanah Ikhtiar Malaysia yang disampaikan oleh TPM suatu masa dahulu.

 

Ianya bermula dengan projek bakeri kecil kami dari rumah. Bisnes dari rumah pun boleh berjaya jika kena dengan caranya tau.

Kek Cheese Yang Lembut, Cair Di Mulut

Menjadi lumrah manusia untuk mencari sesuatu yang sedap untuk dimakan. Malah ramai diantara kita akan terus mencari makanan yang sedap-sedap. Itulah sifat manusia. Kek cheese kini adalah antara kek yang mendapat sambutan yang sangat hangat di seluruh negara.

Kenapa?

Pastinya dengan keenakan krimnya lazat, keknya yang lembut. Apabila mencubanya sekali, pasti hendak lagi. Inilah yang kami alami sendiri apabila mula menjual kek cheese. Cheese adalah makanan yang cepat memuakkan orang jika salah cara pembuatannya.

Memperkenal Produk Video terbaru kami iaitu  Panduan Membuat Kek Cheese…

Di dalam Panduan ini, kami akan berkongsi tentang pembuatan kek cheese yang terkenal iaitu Kek Cheese Meleleh. Selain itu, kami juga menampilkan beberapa lagi kek yang cheese yang boleh anda cuba samada untuk perniagaan atau makan-makan disamping keluarga.

Panduan Kek Cheese ini merupakan panduan ke 10 yang diterbitkan oleh syarikat kami. Kami sudah buktikan bahawa anda tidak semestinya ke bengkel atau kelas untuk belajar dalam bidang bakeri ini. Ia boleh dilakukan hanya daripada rumah. Belajar dari rumah je.

Betul ke boleh belajar daripada Panduan ni je?

Betul. Kami telahpun menjual ribuan di panduan keluaran syarikat kami ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Malah kami juga mendapat tempahan daripada pelanggan daripada Singapura, Brunei dan Indonesia. Dunia tanpa sempadan sekarang, semuanya mudah dengan internet.

Berikut adalah hasil daripada pelanggan Panduan Kek Cheese ini.

Jadikan Koleksi Peribadi Untuk Pembelajaran Diri dan Anak-Anak

Pada hari ini, bukan senang untuk menghadiri bengkel dan kelas masakan. Dengan adanya panduan ini, anda boleh belajar dan anak- anak anda juga boleh turut sama belajar. Malah jika sudah bercucu, cucu anda juga boleh memanfaatkan panduan keluaran syarikat kami.

Kami di Nursya Bakeri akan terus membangunkan produk pembelajaran dari rumah ini dari masa ke semasa. Semoga ia dipermudahkan dan boleh dimanfaatkan ramai orang.

Apa yang anda akan belajar dalam Panduan Kek Cheese ini?

Berikut adalah antara yang akan anda pelajari daripada Panduan Kek Cheese keluaran syarikat kami ini. Ia merupakan dalam bentuk video. Jadi anda tidak perlu mencetaknya. Pasangkan sahaja di komputer anda mahupun di telefon bimbit anda kerana anda boleh streaming berulang kali dengan video yang kami hasilkan.


Video #1 Kek Cheese Meleleh

kek cheese meleleh

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat Kek Cheese Meleleh yang terkenal di internet. Ia mudah dan sedap.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Ia mempunyai 4 jenis perisa utama iaitu vanilla, pandan, strawberry dan tiramisu.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese leleh dan topping cheese.


Video #2 Kek Cheese Wonder / Snowy Cheese

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat kek cheese yang kaya dengan rasa cheese yang cair di mulut dan sangat sedap.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat kek cheese wonder.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese ini.


Video #3 Kek Chocolate Marble Cheese

kek coklat marble cheese

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat kek coklat cheese marble yang sedap dan lemak. Ia menjadi kegemaran kami sendiri. Kek ini boleh dikukus atau dibakar.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat kek cheese marble ini.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese coklat marble yang enak.


Video #4 Cheese Momento

kek cheese momento

Dalam video ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk membuat kek cheese yang sedap, lembut dan gebu. Ia sangat mudah dibuat oleh sesiapa sahaja.

Anda akan ditunjukkan apakah resepi kek cheese yang kami gunakan dalam video ini.

Tips untuk membuat kek cheese momento.

Video Langkah demi langkah membuat kek cheese momento.


Diatas adalah antara kek cheese yang akan anda pelajari daripada Panduan Kek Cheese ini. Selain itu, kami turut menyediakan satu panduan khas untuk mereka yang ingin berniaga dengan produk bakeri seperti biskut, muffin dan kek.

Bonus 

Ebook Panduan Pemasaran Bisnes Bakeri

Dalam ebook ini saya menunjukkan bagaimanakah untuk memasarkan produk anda di internet dan juga secara offline. Ia boleh meluaskan lagi pasaran anda dan memudahkan anda menjual produk anda.

Soal Jawab Pembuatan Kek Cheese

Dalam ebook ini anda akan menjawab semua persoalan yang diajukan oleh pelanggan sebelum ini. Ia adalah kompilasi soalan dan jawapan berkenaan perkara teknikal KekCheese.com, pembuatan kek cheese dan juga pemasaran kek cheese.

Ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan dimaklumkan jika ada kemaskini baru dimasukkan.

Terdapat soalan dan jawapan penting yang perlu anda tahu di dalamnya.

Seperti produk kami yang lain, ia akan dikemaskini dari masa ke semasa. Anda akan mendapatnya secara PERCUMA tanpa sebarang bayaran tambahan.

p/s: Ia juga adalah ebook, bukan buku bercetak.


Mengapa Anda Perlu Mendapatkan Panduan Ini?

Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat kek cheese. Ia menjimat kos anda!

Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.

Anda boleh memulakan perniagaan kek cheese anda dengan segera.

Anda boleh bertanya jika berlaku sebarang masalah. Ini tidak akan diperolehi jika anda menyertai kursus.

Oklah Puan Shida… saya sudah yakin sekarang jadi berapa yang harus saya laburkan untuk miliki pakej video belajar Kek Cheese ini…???

Anda boleh membaca pelbagai buku berkenaan kek cheese yang ada dipasaran, ia tidak akan sama dengan apa yang bakal anda beli ini. Anda akan menerima panduan dan juga resepi yang kami gunakan dalam perniagaan. Ia sudah diubahsuai dan diminati oleh pelanggan kami sebelum ini.

Anda juga akan mendapat khidmat konsultasi daripada saya untuk memulakan bisnes anda sendiri.

Sebelum saya umumkan nilai yang perlu anda labur satu perkara yang perlu anda ingat bahawa ilmu yang bakal anda perolehi ini bukan ilmu murahan tetapi ilmu sebenar yang dibuktikan keberkesanannya.

Pada awalnya saya bercadang untuk meletakkan nilai sebanyak :

RM150

Ia adalah antara harga yang biasa saya tawarkan untuk kursus bakeri yang kami terbitkan sebelum ini kerana ia melibatkan konsultasi,namun kali ini saya rasakan saya tidak mahu nilai yang saya letakkan menjadi bebanan buat anda oleh itu saya nilai tersebut saya turunkan menjadi…

*RM130

Ia masih tinggi. Setelah difikirkan semasak-masaknya,saya ingin menghasilkan lebih ramai usahawan dengan panduan ini sebagaimana panduan bakeri terbitan kami sebelum ini, saya meletakkan harga pada.

Kini harga Panduan ini adalah…

Tawaran RM60 sudah tamat. 

*Kini…

*RM80 Sahaja .

Anda akan menerima link download sebaik sahaja pembayaran disahkan.

tempahan panduan kek cheese

Dapatkan CD Ini Sekarang!…

Ya! Saya berminat untuk memiliki pakej ini sekarang…

Saya mengerti dan memahami bahawa dengan memiliki Panduan Kek Cheese ini, saya akan menerima perkara – perkara berikut:

  1. Akses Video
  2. Support personal daripada Puan Shida

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

Setelah pembayaran anda disahkan, sila beri kami masa 48 jam untuk menghantar produk ke emel anda . Jika anda tidak menerima tempahan anda dalam masa 48 jam, sila maklumkan melalui

fbn.malaysia@gmail.com

Pembelian yang telah disahkan akan menerima link muat turun melalui emel dan. Anda dinasihatkan supaya menyemak kedua-dua folder Inbox dan SPAM supaya tidak berlaku sebarang kekeliruan antara pihak kami dan pihak anda.

PERHATIAN!!!

Link download akan diberikan dalam masa 48 jam daripada masa tempahan.

Anda juga boleh tag gambar kek cheese yang anda hasilkan di Facebook saya untuk kami masukkan ke laman web jualan DVD Kek Cheese ini.

https://www.facebook.com/belajarbakeri

Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong produk keluaran kami.

Yang Benar

-Puan Shida

Hp: 012 3596909

p/s: Tawaran ini telah membantu ramai orang memulakan bisnes kek cheese mereka. Klik Sini Untuk Beli Sekarang!

p/p/s – Semuanya terpulang kepada anda sekarang. Anda mampu capai kejayaan dengan pantas tetapi anda kena bertindak pantas untuk segera mempelajarinya. Oleh bertindak sekarang dengan memiliki pakej video ini.

Usah bertangguh, dapatkan dengan segera!

Leave a Reply