Ketahui Rahsia dan Panduan Membuat Murukku Yang Sedap dan Mempunyai Permintaan Di Pasaran

Anda Kini Boleh Membuat 3 Jenis Murukku Moden Yang Terkenal

Bagi masyarakat India, ia dikenali sebagai Murukku.Ia merupakan makanan tradisi Masyarakat India yang wajib ada ketika perayaan mereka. Kebanyakan masyarakat lain memanggilnya maruku. Namun, apa sahaja panggilannya ia digemari oleh pelbagai masyarakat di Malaysia tidak kira semasa perayaan mahupun ketika santai di rumah.

Dengan kreativiti rakyat Malaysia, pelbagai variasi murukku dihasilkan dengan tidak lagi mengikut resepi tradisi. Ia lebih sedap dan lebih disukai oleh ramai orang kerana pelbagai rempah ditambah. Inilah yang kami akan kongsikan dalam DVD Panduan Membuat Murukku ini.

Memperkenal DVD terbaru kami iaitu DVD Panduan Membuat Murukku

Salam hormat daripada Kami di FBN Bakery,

Kami sering mempelbagaikan produk keluaran kami. Malah kami sendiri tidak berhenti untuk belajar dan mencari ilmu untuk memajukan lagi perniagaan kami.Dalam perkongsian kali ini, kami ingin berkongsi tentang pembuatan maruku yang pernah kami pelajari sebelum ini.

Ia akan menjimatkan masa anda untuk belajar membuat maruku anda sendiri. Kami akan kongsikan apa yang kami tahu untuk membantu anda memulakan perniagaan anda sendiri. Kami pernah membuat dan menjual murukku sebelum ini. Malah ada dikalangan keluarga kami yang menjalan perniagaan murukku apabila menjelang hari raya.

Anda Tidak Perlu Membeli Murukku Lagi

Ya. Selepas ini anda tidak perlu membeli murukku lagi. Malah anda boleh membuatnya bila-bila masa. Rasanya lebih enak dan sedap daripada murukku yang anda beli di kedai. Malah ia jauh lebih murah jika anda membuatnya sendiri.

Selain itu, anda boleh menjadikannya sebagai produk untuk perniagaan anda di rumah. Anda boleh menjualnya kepada kedai-kedai berdekatan malah menerima tempahan untuk majlis keraian dan perayaan. Ia akan membuka satu peluang perniagaan untuk anda jika anda mahukan.

Mengapa Anda Perlu Mendapatkan DVD Ini?

Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat murukku. Ia menjimat kos anda!

Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya di komputer dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.

Anda boleh memulakan perniagaan murukku anda dengan segera.

Anda boleh bertanya jika berlaku sebarang masalah. Ini tidak akan diperolehi jika anda menyertai kursus.

Ya. Anda boleh belajar membuat murukku anda hanya daripada rumah. Malah anda boleh menjual hasil murukku anda ini mengunakan internet dan facebook. Anda tidak perlu keluar daripada rumah untuk berniaga.

Anda boleh menekan butang tempah diatas untuk membuat tempahan sekarang. Kami akan segera menghantar DVD ini terus ke rumah anda dalam masa 3 hari bekerja.

Apa yang akan anda belajar dalam DVD Panduan Murukku ini?

Dalam DVD ini, kami akan menunjukkan langkah demi langkah membuat 3 jenis murukku yang sedang "top" di pasaran. Berbeza dengan marukku yang anda beli di kedai. Ia mempunyai rasa yang berbeza dan lebih sedap. Ia sesuai dijadikannyua kudapan di waktu petang bersama keluarga dan menonton televisyen.

Anda akan ditunjukkan cara membuat murukku:

Video #1 Murukku Letup

Dalam video ini saya menunjukkan membuat murukku yang sedap ini. Ia ranggup dengan rasa rempah yang sekata dan mempunyai rasa pedas. Ia adalah antara maruku yang mempunyai high demand tahun ini. Biasanya ia dijual pada harga sekurang-kurangnya RM15.00 bagi satu balang besar.

 

Dapatkan Sekarang

Video #2 Murukku Green Peas

Dalam video ini saya menunjukkan membuat murukku kacang hijau atau green peas yang cukup enak. Kanak-kanak cukup sukakan murukku ini kerana rasanya seperti makanan ringan kerana penggunaan rempah tertentu. Baunya juga menarik minat kanak-kanak. Ia lebih menyihatkan berbanding membiarkan anak-anak anda memakan makanan segera.

 

Beli Sekarang!

Video #3 Murukku Power!!

Dalam video ini saya menunjukkan membuat murukku ini. Ia merupakan kegemaran kami. Rasanya rempahnya cukup terasa. Malah baunya cukup membangkitkan selera dengan bau daun kari yang menyengat. Dengan rasa rempah, ia cukup berbeza dengan maruku yang anda beli di kedai.

 

Dapatkan Sekarang!

Selain itu, anda juga dibekalkan dengan ebook yang mengandungi resepi-resepi yang ditunjukkan di dalam video-video diatas..

Resepi Murukku

Dalam ebook ini saya kongsikan resepi murukku yang ditunjukkan di dalam video yang diberikan. Anda boleh mencetaknya dan dijadikan sebagai rujukan.

Anda anda boleh gunakan resepi-resepi ini selain yang ditunjukkan di dalam video.

Setiap satu resepi berkenaan mempunyai kelebihan yang tersendiri.

Kami berikan satu resepi bonus iaitu resepi muruku mok "der" iaitu resepi muruku perniagaan ibu saudara kami di Terengganu.

Anda boleh mencuba resepi lain yang anda peroleh dengan kaedah yang sama ditunjukkan dalam video ini. Caranya lebih kurang sama.

p/s: Ia adalah ebook, bukan buku bercetak.

 

Siapa Yang Perlu Mendapatkan DVD ini?

Surirumah

Mereka yang berkerja yang ingin menambah pendapatan

Mereka yang meminati bidang perniagaan.

Graduan menganggur yang masih mencari pekerjaan.

Mereka yang sukakan maruku..(kenapa beli kalau boleh buat sendiri!)

Sesiapa yang berminat...

Dengan DVD ini, anda akan didedahkan tentang pembuatan muruku secara tidak langsung. Ia juga boleh dijadikan satu produk perniagaan bagi mereka yang ingin menambah pendapatan keluarga.

Resepi muruku yang Power. Sekali rasa pasti hendak lagi. Rugi jika tidak cuba.


Azman B. Ali, Teluk Intan

(Pelanggan walk in ke pejabat kami)

Oklah... saya berminat untuk dapatkannya sekarang jadi berapa yang harus saya laburkan untuk miliki pakej video ini...???

Pada awalnya saya bercadang untuk meletakkan nilai sebanyak :


RM250

 

Ia adalah antara harga yang biasa anda akan jumpai untuk menghadiri kursus membuat muruku. Namun kali ini kami rasakan kami tidak mahu nilai yang kami letakkan menjadi bebanan buat anda oleh itu nilai tersebut kami turunkan menjadi...

*RM150

 

Setelah difikirkan semasak-masaknya,saya ingin menghasilkan lebih ramai usahawan dengan panduan ini sebagaimana panduan bakeri terbitan kami sebelum ini, saya meletakkan harga pada.

Kini harga CD ini adalah...

 

RM60

Sempena Promosi Pra Pelancaran..Sudah Tamat!

 

*RM100 Sahaja

*Harga Terbaru

*Tawaran harga ini terhad untuk 100 50 10 orang sahaja pada hari ini. Bertindak segera sebelum ia dinaikkan lagi!

Kos penghantaran Percuma ke mana mana negeri di Malaysia.Bagi pembeli daripada Brunei, Indonesia dan Singapura, anda akan diberikan versi download sahaja.

Bayaran pos adalah PERCUMA. Jadi kos penghantaran bagi CD ini akan ditanggung oleh pihak kami.

Dengan CD ini, anda boleh belajar walaupun tidak menghadiri sebarang kursus.Malah ia menjimatkan wang anda kerana kebiasaannya kursus pembuatan maruku berharga sekurang kurangnya RM200++ bagi setiap sesi.

Dengan hanya RM100, anda boleh belajar perkara yang sama yang anda akan pelajari menerusi kursus bakeri atau pembuatan muruku dan sebagainya. Ia menjimatkan duit anda.

Anda juga layak untuk menerima diskaun untuk produk-produk yang bakal kami hasilkan pada masa akan datang. Dan menerima kemaskini tentang produk kami INI secara PERCUMA sepanjang hidup.

Jangan berlengah lagi, tempah sekarang DVD ini sebelum kehabisan stok. "In Shaa Allah" kami akan cuba membantu anda sebaik mungkin.

Belum ada testimoni.

Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca di laman web ini sehingga habis. Semoga produk keluaran kami memberi manfaat kepada anda.

Perniagaan muruku merupakan satu perniagaan yang menguntungkan kerana ianya mudah dan mempunyai permintaan setiap masa dan meningkat tinggi menjelang perayaan seperti hari raya. Boleh dikatakan ia satu peluang baik untuk mereka yang ingin memulakan perniagaan sendiri daripada rumah.

Salam usahawan daripada kami.

Sham & Shida

FBN Bakery

 

KLIK SINI UNTUK MILIKINYA SEKARANG

Utama | Earning Disclaimer | Privacy Policy| Affiliate | Pertanyaan | Soalan Lazim

Diterbitkan Oleh:

Ebook Media Publishing [ IP0381616-A]
No.A-8, Arked MPKK,Jalan Daeng Selili, 33000 Kuala Kangsar, Perak

Dengan Kerjasama:


Future Business Network [IP-0323913-P]
Lot 2399, Kg.Ketior Dalam,
33000 Kuala Kangsar, Perak

HP: 012 359 6909/019 542 1950 (shida), 012 956 5256(sham)
Emel: support@buatcoklat.com
Masa:(8.00am-5.00pm, Isnin- Jumaat)


SMS sahaja selepas waktu diatas.

Ahli PUIM Berdaftar : IM-161012-00293
Klik Logo Untuk Pengesahan!
Klik Untuk Pengesahan!